top of page
Image by Andrew Coelho

Vi söker brandsäkerhetstekniker

Vi söker en brandsäkerhetstekniker till Sundsvall

Är du vår nya kollega? 

Vi söker brandsäkerhetstekniker till Sundsvall 

Hald & Tesch Brand ab är ett nytänkande företag inom brandsäkerhet med långa traditioner. Vi är ett familjeägt rikstäckande bolag, där våra 60 medarbetare arbetar med Sveriges bästa brandsäkerhetslösningar både för företag och konsumenter. För att uppnå vår mission – bästa möjliga brandsäkerhet för alla – arbetar vi ständigt med att utveckla vårt kunderbjudande. Det innebär alltifrån att våra företagskunder har tillgång till marknadens bästa digitala verktyg för systematiskt brandskyddsarbete till att våra privatkunder får specialutbildning kring familjens brandsäkerhet i sin egen hemmiljö. Läs gärna mer om oss på www.haldotesch.se

Rollen 

Att vara brandsäkerhetstekniker hos oss innebär att du jobbar självständigt med såväl externa kundkontakter som interna kollegor med specialistkompetens. Du ansvarar för att våra avtalskunder får bra service och att genom systematiskt brandskyddsarbete ge kunderna brandsäkra miljöer att jobba i. 

Rollen är varierande och du kommer att jobba med allt från att utföra service på befintlig brand- och utrymningsutrustning till att pedagogiskt informera våra kunder om systematiskt brandskyddsarbete och utbildningsplaner. Eftersom vi gillar att vara nytänkande och ligga i framkant inom vårt område har du stora möjligheter till utveckling och att öka din kompetens. Vi vill helt enkelt se dig växa och kommer att se till att du får ett kontinuerligt lärande genom våra internutbildningar. 

För att trivas både på Hald & Tesch och i rollen, så är din attityd och dina förmågor avgörande. Vi letar efter en ny kollega som är ansvarsfull och självständig och som trivs i en roll där du får bygga relationer med både nya och befintliga kunder. På Hald & Tesch strävar vi efter en större mångfald, eftersom vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande både internt och externt i mötet med våra kunder. 

För att sammanfatta så letar vi efter dig som: 

  • Tycker om att arbeta självständigt och skapa nya relationer   

  • Är strukturerad och brinner för att ge bra service 

  • Motiveras av utmaningar och personlig utveckling 

  • Vill arbeta med försäljning av våra produkter och tjänster inom brandsäkerhet 

  • Innehar B-körkort. 

Vi erbjuder dig: 

  • Ett socialt utvecklande arbete 

  • Möjlighet att själv styra din arbetsdag 

  • Möjlighet att själv påverka din lön. 

Det är meriterande om du har kunskap om brandsäkerhet, elbehörighet eller är flerspråkig, men det är inga krav. 

Har vi gjort dig nyfiken? 

Det hoppas vi och ser fram emot att höra av dig. 

Maila CV och kort personligt brev till jim.dahlqvist@haldotesch.se 

Märk din ansökan med ”Brandsäkerhetstekniker”. 

Har du frågor eller funderingar om rollen så kontakta gärna din blivande chef Jim Dahlqvist, på tel. 070-237 54 06 eller jim.dahlqvist@haldotesch.se 

Välkommen med din ansökan! 

bottom of page