Site Loader
Flygfältsgatan 15 128 30 Skarpnäck

Nu under pandemin erbjuder vi digital kurs i Brandfarliga arbeten. Kursen ersätter vår tidigare kurs certifiering Heta arbeten.

Vi har under pandemin sett en stor ökning av att våra kunder väljer att utbilda sig digitalt framför en fysisk utbildning. Varje månad utbildar vi minst två tillfällen i kursen Brandfarliga arbeten via webben.

Varför behöver vi certifiera medarbetare i Brandfarliga arbeten?

Alla arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning, ska utföras brandsäkert. De som utför tillfälliga arbeten med risk för brand måste genomgå en utbildning för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga Arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Vår utbildning är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

Brandfarliga Arbeten är framtagen av SVEBRA och Byggföretagen (f.d. Sveriges Byggindustrier) i samråd med Sveriges främsta experter på området. Vid framtagningen av utbildningen har flera branscher deltagit för att få den anpassad efter olika arbetssituationer. En del i målsättningen med framtagandet av konceptet har varit att minimera administration och därmed effektivisera för både arrangörer och utförare.

Här kan ni läsa mer om SVEBRA >>

Jag behöver boka in deltagare för certifiering

Skoj! Vi hjälper er gärna. Använd formulär nedan eller ring 08-5066 8000 alt. mejla hk@haldotesch.se

Post Author: Eleonor Nilsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *