Utbildning inom brandskydd, utrymning, HLR & Första hjälpen m.m.

Vi erbjuder utbildning över hela Sverige.

Lagen om skydd mot olyckor (LSO) ställer krav på en verksamhet att öva och utbilda personal. Vi har ett brett kursutbud och erbjuder utbildning i bland annat brandskydd, Hjärt- och lungräddning D-HLR, Första hjälpen L-ABC, Brandfarliga arbeten, Brandfarlig vara och Brandskyddsansvarig/kontrollant enligt LSO. Vi hjälper er även med utrymningsövningar.

​Vi utbildar er i era lokaler alternativt hos oss (Skarpnäck). Vi erbjuder även fasta utbildningsdatum i certifiering Brandfarliga arbeten.

Vi erbjuder även webb-kurser.


Vad säger LSO – Lagen om skydd mot olyckor och vad ingår i det systematiska brandskyddsarbetet – SBA?

Alla företag och verksamheter ska enligt lagen om skydd mot olyckor arbeta med systematiskt brandskyddsarbete (SBA) och ha en utsedd brandskyddsansvarig. Den brandskyddsansvarige har ansvar att det utförs regelbundna kontroller av brandskyddet och att personalen får regelbunden brandskyddsutbildning och utbildas inom utrymning.


Omdömen från våra kunder

Vi tackar för en oerhört fin och välfylld utbildning med mycket information och praktiska övningar. Lennarth som höll i utbildningen skall ha en stor stjärna i hörnet – alla höll sig alerta och vakna. Utbildningen blev verkligen intressant i hans sällskap i en annars väldigt tung och kanske i vissa fall lite jobbig utbildning i och med att man pratar om både positiva och negativa utgångar oavsett om det är HLR eller Brand. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med er. Med vänlig hälsning, VR Motor Stockholm AB”