Site Loader
Flygfältsgatan 15 128 30 Skarpnäck
0
Certifikat Brandfarliga Heta arbeten

BFA – Brandfarliga heta arbeten – Öppen kurs Visby

Från och med årsskiftet 2023 gäller en ny norm (SBF 2022) som är framtagen av SVEBRA, Brandskyddsföreningen, försäkringsbolagen och andra intressenter.

Vi erhåller en modern och anpassad utbildning för dig som utför arbeten som på något sätt orsakar uppvärmning, till exempel svetsning, lödning, torkning. Alla som utför dessa arbeten på en tillfällig arbetsplats måste genomgå en utbildning och inneha ett giltigt certifikat för att få det tillstånd som krävs.

Utbildningen Brandfarliga heta arbeten ger ett giltigt certifikat enligt försäkringsbolagens villkor. Utbildningen är också anpassad till förhållanden i olika branscher. De som går utbildningen får förståelse för risksituationer på just sin arbetsplats och kan direkt tillämpa kunskaperna i sitt arbete.

När du utbildar dig i brandfarliga heta arbeten så får du både ett fysiskt plastkort och ett digitalt certifikat som du tar med dig till arbetet. Certifikatet är giltigt i fem år. Kursen registreras även i ID06.

För vem?

Vid arbeten med verktyg som kan orsaka en brand så krävs en organisation som förbereder och utför arbetet. Det ska finnas en tillståndsansvarig, utförare och brandvakt. Samtliga personer ska ha ett giltigt certifikat som ska styrkas innan arbetet påbörjas. Under förberedelserna ska man kontrollera att man uppfyller samtliga säkerhetsregler enligt SBF 506 genom att du fyller i och gör en riskbedömning med Riskbedömnings- och tillståndslistan och sedan kan ett tillstånd utfärdas.

En behörighetsutbildning i brandfarliga heta arbeten på tillfällig arbetsplats ger det certifikat som krävs för att få utföra ett brandfarligt hett arbete på tillfällig arbetsplats enligt försäkringsbolagen försäkringsvillkor.

Bokningsformulär

Boka utbildning

Vill du veta mer kring vårt kursutbud eller boka en utrymningsövning, brandutbildning, HLR eller Första hjälpen kurs?

Kontakta vår utbildningskoordinator

070-149 45 22

Skicka mejl >>

Här kan du läsa mer om vårt kursutbud >>

Mer information kring våra produkter/tjänster

Har du frågor kring vårt produktsortiment eller våra tjänster?

Kontakta oss på

08-5066 8000

Skicka mejl >>

Kontakta oss

Besöksadress: Flygfältsgatan 15, 128 30 Skarpnäck

Box: 2030, 128 21 Skarpnäck

08-5066 8000

hk@haldotesch.se

 

Följ & Gilla oss

Gilla oss på Facebook
Följ oss på LinkedIn

Medlemmar i

Vi är medlem i SVEBRA.

Vi är även medlem i Brandskyddsföreningen samt SIS.

Vi är även miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas som bygger på ISO 14001 samt Svensk Kvalitetsbas.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial