Vi erbjuder utbildningar över hela Sverige.

Lagen om skydd mot olyckor (LSO) ställer krav på en verksamhet att öva och utbilda personal. Vi har ett brett kursutbud och erbjuder bland annat brandutbildning, Hjärt- och lungräddning D-HLR, Första hjälpen L-ABC, Brandfarliga arbeten, Brandfarlig vara och Brandskyddsansvarig/kontrollant enligt LSO. Vi hjälper er även med utrymningsövningar.

​Vi utbildar er i era lokaler alternativt hos oss (Skarpnäck). Vi erbjuder även fasta utbildningsdatum i certifiering Brandfarliga arbeten.


Omdömen från våra kunder

Vi tackar för en oerhört fin och välfylld utbildning med mycket information och praktiska övningar. Lennarth som höll i utbildningen skall ha en stor stjärna i hörnet – alla höll sig alerta och vakna. Utbildningen blev verkligen intressant i hans sällskap i en annars väldigt tung och kanske i vissa fall lite jobbig utbildning i och med att man pratar om både positiva och negativa utgångar oavsett om det är HLR eller Brand. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete med er. Med vänlig hälsning, VR Motor Stockholm AB”