top of page

Rikstäckande 
brandsäkerhet

- ETABLERAT 1875 -

Trygghet genom kunskap och pålitlighet

Hand som håller en smartphone som visar vårt digitala SBA-system BUS

Digitalt SBA-system BUS 

bus 10 år vänster hörn år nertill.png

Marknadens mest användarvänliga SBA-system.

Med vårt Brand-och utrymningssystem BUS (SBA) har du som kund fullständig kontroll och översyn över ert systematiska brandskyddsarbete.

Rökluckor l Brandgasventilatorer

Vår certifierade personal monterar nya rökluckor och utför service och underhåll på samtliga typer av rökluckor. 

Utforska vårt sortiment av rökluckor för optimalt brandskydd och ventilation. Våra rökluckor är designade med avancerad teknik och högkvalitativa material för att säkerställa pålitlighet vid eventuella brandincidenter. Med automatisk drift och snabb reaktion vid upptäckt av rök minskar våra rökluckor risken för skador och ökar evakueringstiden.

Bild på en röklucka från ett tak.png
_Z9A6250 kopiera1.jpg

Service & underhåll av brandskydd

Med egen anställd och certifierad personal

Vi är rikstäckande och våra professionella SBA-tekniker utför underhåll och service av ert brandskydd i enlighet med gällande regler och rekommendationer. Vi hjälper er även att upprätta ert SBA med fokus på bästa möjliga brandsäkerhet med hänsyn till brandrisk i er specifika verksamhet. 

Nu-Swift – pulversläckare

Med 20 års hållbarhetsgaranti!

Pulver är, förutom det mest optimala för en ovan användare och det som har högst släckeffekt, även det mest mångsidiga och kostnadseffektiva släckmedlet. Som exklusiv återförsäljare av Nu-Swift ger vi 20 års hållbarhetsgaranti, ni erhåller också en släckare som är undantagen verkstadsgenomgången vid 10 års ålder.

H&T_eco1.jpg
Öppna kurstillfällen.jpg

Kommande öppna kurstillfällen

Flera lediga kursdatum

Vi erbjuder öppna kurstillfällen i Brandfarliga heta arbeten där du kan boka in dig själv eller dina medarbetare. Vi erbjuder även fasta datum på webb-kurserna Brandskyddskontrollant, Utrymningsledare grund, Brandskyddsansvarig, Brandfarlig vara föreståndare, SBA-ansvarig för små och medelstora företag men också fasta kurstillfällen hos oss på vårt huvudkontor i Skarpnäck.

Kontakta oss

Besöksadress:

Flygfältsgatan 15,

128 30 Skarpnäck

Tack för ditt meddelande!

Postadress:

Box 2030

128 21 Skarpnäck

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Hald & Tesch Brand ab är din pålitliga partner som erbjuder omfattande lösningar inom brandskydd. Vår expertis sträcker sig från service och underhåll av brandskydd till utbildningar inom brand och första hjälpen samt HLR. Med en rikstäckande närvaro och som branschens äldsta brandsäkerhetsföretag har vi erfarenhet och kunskap att alltid erbjuda bästa möjliga brandskydd.

Vi strävar efter att skapa trygghet genom att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och produkter inom brandsäkerhet. Bland annat genom vårt digitala SBA-system BUS som gör hanteringen av det systematiska brandskyddsarbetet enkelt och smidigt. Vårt utbud innefattar även montering och installation, samt service av alla typer av rökluckor, släcksystem för kök, fordon och datahallar men också hyresavtal på hjärtstartare.

Utforska vårt breda utbud av brandskyddslösningar för att säkerställa en trygg och säker arbetsmiljö. Hos Hald & Tesch Brand är din arbetsplats brandsäkerhet vår högsta prioritet.

bottom of page