top of page

Rekrytering av Servicetekniker till vår TeknikavdelningHald & Tesch Brand är branschens äldsta brandsäkerhetsföretag med anor från 1875. Vi har verksamhet i hela Sverige med huvudkontor i Stockholm. Hald & Tesch arbetar med service och underhåll, nyinstallationer av allt som rör brandskydd och utrymning. Vår teknikavdelning arbetar med byggnadstekniskt brandskydd samt fasta installationer av släcksystem i hela landet. Vi utvecklas hela tiden och söker därför två nya medarbetare till vår teknikavdelning.

Servicetekniker för fasta gassläcksystem Vi söker en service- och installationstekniker för fasta gassläcksystem till vårt Stockholmskontor men för uppdrag i hela landet. Erfarenhet från likande uppdrag är ett krav. B-körkort är ett krav.

Servicetekniker för Ansulex R-102 Vi söker även en servicetekniker för Ansulex till vårt Stockholmskontor men för uppdrag i hela landet. Erfarenhet från likande uppdrag är ett stort plus men inget krav, då vi utbildar all vår personal enligt gällande regelverk. Ansulex är ett släcksystem för storkök, systemet är speciellt framtaget för brand i fritöser, grillar, filter och ventilationskanaler. B-körkort är ett krav.

Om Bolaget Hald & Tesch Brand ab är ett nytänkande företag inom brandsäkerhet med långa traditioner. Vi är ett familjeägt rikstäckande bolag, där våra 60 medarbetare arbetar med Sveriges bästa brandsäkerhetslösningar både för företag och konsumenter. Bolaget har kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på www.haldotesch.se.

Ansökan Skicka din ansökan till: Stefan Dannefalk stefan.dannefalk@haldotesch.se 073-852 18 65

15 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page