Site Loader
Flygfältsgatan 15 128 30 Skarpnäck

Vi söker en samarbetspartner:

Utbildare i brand och HLR, Göteborgsområdet

Nu letar efter en extra resurs i Göteborgsområdet som vid behov kan utbilda våra kunder inom brandsäkerhet, Hjärt- och lungräddning inkl. hjärtstartare samt Första hjälpen L-ABC.

Vi har i dagsläget ett högtryck på kurser i Göteborgsområdet och söker därför efter dig som kan avlasta oss efter avrop. Är du driven, framåt och har erfarenhet av att utbilda i brand och HLR kan du vara den person vi söker.

Uppdraget

Rollen innebär att arbeta självständigt i leveransen av utbildningar. Vid bokning och bokningsfrågor kommer du att ha nära kontakt och dialog med vår utbildningskoordinator som ansvarar för kundkontakten och hanteringen av bokningen. Support finns även av en fast anställd utbildare i området.

Som utbildare hos H&T kommer du att bidra till våra kunders systematiska brandskydds- och arbetsmiljöarbete. De flesta av våra utbildningar är återkommande kurser så höga krav ställs på leverans till kund. H&T Brand ab står för kvalité och detta ska även spegla våra kurser.

Du kommer att få tillgång till vårt kursmaterial och representera H&T Brand ab vid kurstillfälle.

Du ska vara utbildad instruktör via HLR-rådet.

Vem är du?

Du är en erfaren utbildare inom brandsäkerhet, hjärt- och lungräddning och Första hjälpen och utför dessa kurser i egen firma.

Du är levnadsglad och tycker om att underhålla din publik. Du är även lyhörd och fångar upp deltagarnas erfarenheter i kursinnehållet. Du har en hög kommunikativ och pedagogisk förmåga och du ser alltid till kundens bästa i alla uppdrag. Du ska ha goda kunskaper i ämnesområdet. Du arbetar självständigt och ansvarar för att utbildningarna utförs i enlighet med gällande uppdragsbeskrivning och de föreskrifter vi följer enligt lag och avtal.

Du kommer tillhöra affärsområde utbildning med många trevliga kollegor inom branschen.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska och du har B-körkort.

Övrig information

Omfattning: Efter avrop

Vilka är vi?

Hald & Tesch Brand ab är ett rikstäckande brandsäkerhetsföretag som vänder sig till företag, fastighetsägare, organisationer och privatpersoner över hela landet. Vi hjälper våra kunder med allt inom förebyggande brandskydd som till exempel utrymning, utbildning samt släckutrustning.

Vi utför riskanalyserbrandtätningsjobb samt byter och servar rökluckor. Vi marknadsför även SBA (systematiskt brandskyddsarbete)släcksystem, konsulttjänster och brandskyddsprodukter.

Vi är ca 50 fast anställda över hela landet vilket gör att vi når in i alla kommuner med positivt brandskydd! Huvudkontor finns i Skarpnäck (Stockholm) tillsammans med lager och fyllningsstation.

För frågor kontakta:

Eleonor Nilsson

Utbildningschef H&T Brand

070-149 45 22

eleonor@haldotesch.se

Post Author: Hald Tesch