top of page
_Z9A6375 1.jpg

Våra serviceavtal brandskydd

Hald & Tesch Brand ab erbjuder flertalet olika serviceavtal för att på bästa möjliga sätt kunna möta din verksamhets behov och önskemål. Nedan ser du de olika serviceavtal vi erbjuder.

Vi är rikstäckande och våra professionella SBA-tekniker utför underhåll och kontroll av ert brandskydd i enlighet med gällande regler och rekommendationer. Vi hjälper er även att upprätta ert SBA med fokus på bästa möjliga brandsäkerhet med hänsyn till brandrisk i er specifika verksamhet.

Ett miljöhållbart brandskyddsavtal är en helhetslösning av ditt brandskyddsarbete. Vårt miljöhållbara skyddsavtal bygger på lång hållbarhet, innehållande brand- och utrymningsutrustning samt en miljöhållbar destruktion av utrustning, utbildningar men också SBA och digital fakturering.

Med vårt trygghetsabonnemang får du som kund marknadens mest användarvänliga SBA-system och bästa möjligt brandskydd till en fast månadskostnad. Våra kunniga SBA-tekniker utför årlig kontroll/underhåll på ertbrandskydd samt utför en årlig revision på ert systematiska brandskyddsarbete.

Läs mer om våra övriga tjänster samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page