top of page
bus edited cut.jpg

Digitalt SBA-system BUS

Marknadens mest användarvänliga SBA-system.

Med vårt Digitala Brand- och utrymningssystem BUS (SBA) har du som kund fullständig kontroll och översyn över ert systematiska brandskyddsarbete. Hela ert systematiska brandskyddsarbete finns samlat på ett och samma ställe. Enkelt och smidigt. Eller som vi önskar kalla det - BUS-enkelt!

Tjänstens omfattning

Innehåll digitalt SBA-system

  • Du hanterar enkelt egenkontroller av brandskyddsinstallationer genom att utföra egenkontroll via mobil, surfplatta eller dator.

  • Tydliga varningssignaler påvisar att det är dags att genomföra egenkontroll, service samt utbildning.

  • Det är enkelt att själv komplettera och/eller ta bort installationer.

bus edited cut.jpg

Jag vill veta mer om

Tjänsten Digitalt SBA-system BUS

Tack för ditt meddelande!

Läs mer om BUS

Läs mer nedan och kontakta oss vid frågor

I BUS registrerar du enkelt dina brandskyddsinstallationer samt utför dina egenkontroller. Du kan själv välja periodicitet och systemet skickar ut en varning och talar om när det är dags att utföra egenkontroll. Samtliga utförda egenkontroller sparas i systemet.

 

Du får e-post om status på utförd egenkontroll, vid brist, om tillbudsrapport har skapats samt om årlig revision har utförts etc. I BUS får ni full koll på ansvarsfördelningen för ert systematiska brandskyddsarbete på ert företag.

 

I BUS registrerar du företagets utbildningsplan och systemet hanterar per automatik kommande utbildningar. Du får genom detta även full koll på att all personal utbildas och deltagarlistor dokumenteras i BUS. Smidigt och enkelt!

 

Era servicerapporter sparas i systemet och genom BUS får du också full koll på serviceintervallen på ert brandskydd.

bus 2.jpg

Läs mer om våra övriga tjänster samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page