top of page
Bild på en röklucka från ett tak.png

Rökluckor 

Vi levererar och monterar nya rökluckor, utför funktionskontroll, renoverar och utför service och underhåll på samtliga typer av rökluckor.   

Allt arbete görs med egen anställd personal som även alla är certifierade av
SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretag). 

Svebra-Medlem_Logotyp_high-res (002).jpg

Våra olika tjänster

Innehåll av tjänsten Brandgasventilatorer/rökluckor:

  • Leverans och montering 

  • Kontroll och underhåll 
     

Rökluckorna vi levererar kan ni givetvis även få som CE-märkta enligt EN-12101-2. Vi är rikstäckande och utför kontroll och underhåll enligt SVEBRAs riktlinjer för kontroll och underhåll av brandgasventilation.


Allt arbete görs med egen anställd personal som även alla är certifierade av SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretag). 

 

Du kan läsa mer här >>

Rökluckor stad

Tjänsten Rökluckor

Jag vill veta mer om

Tack för ditt meddelande!

Vad är en röklucka?

En röklucka är en säkerhetsenhet installerad i byggnader för att hjälpa till att hantera rök och skadliga gaser i händelse av en brand. Den är vanligtvis placerad i taket eller i väggen och kan öppnas automatiskt vid detektering av rök. Syftet med en röklucka är att ventilera ut röken och bidra till att minska risken för rökförgiftning samt underlätta för människor att evakuera byggnaden. Rökluckor kan vara en del av ett integrerat brandvarnarsystem. 

Rökluckor är en nödvändig del av brandskyddsarbetet för att skapa en säkrare och tryggare miljö för alla som vistas i och runt en byggnad. 

Hur ofta ska en röklucka kontrolleras?

För att garantera att din byggnad är säkrad mot brandrisker är det avgörande att regelbundet kontrollera dina rökluckor. Genom att utföra regelbundna inspektioner och tester av rökluckor kan du säkerställa deras korrekta funktion och effektivitet vid behov. Våra certifierade tekniker erbjuder professionell service för rökluckor, inklusive visuell inspektion och testning av automatiska funktioner. 

Brandgasventilatorer/rökluckor

Maximera säkerheten med rökluckor för effektiv ventilation

Utforska vårt sortiment av rökluckor för optimalt brandskydd och ventilation. Våra rökluckor är designade med avancerad teknik och högkvalitativa material för att säkerställa pålitlighet vid eventuella brandincidenter. Med automatisk drift och snabb reaktion vid upptäckt av rök minskar våra rökluckor risken för skador och ökar evakueringstiden.

Våra rökluckor är perfekta för olika byggnader, inklusive kommersiella fastigheter, industrianläggningar och bostäder. Vi erbjuder rökluckor i olika storlekar och kapaciteter för att passa dina behov och överensstämma med lokala regler och föreskrifter. 

 

 

montage-roklucka.jpg

Läs mer om våra övriga tjänster samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page