top of page
Image by Andrew Coelho

Vi söker säljare

Vi söker nya säljare med inriktning mot privatperson och mindre företag som bland annat jordbruk

Var med i kampen att rädda liv och egendom.

Vi erbjuder våra kunder en fantastisk tjänst genom att besöka såväl privatpersoner som mindre företag (bl a jordbruk). En del av våra distrikt i landet är för tillfället lediga. Därför söker vi nu nya säljare.

Din roll

Som säljare hos oss har du ett eget distrikt att ansvara för. Du kommer att besöka såväl nya som gamla kunder. Till din hjälp har du marknadens bästa brandskyddsprodukter.

Vem är du?

Vi vill att du är ansvarsfull, noggrann och målmedveten. Du ska ha lätt för att prata och att lyssna på kundernas önskemål.

Krav: Körkort.

Vad får du?

Gedigen utbildning och vidareutbildning. Dessutom avtalsenlig lön liksom företagsbil.

Vilka är vi?

Hald & Tesch Brand ab är ett företag med erfarenhet sedan 1875. Vi är ett rikstäckande brandsäkerhetsföretag som vänder sig till företag, fastighetsägare, organisationer och privatpersoner över hela landet. Vi hjälper våra kunder med allt inom förebyggande brandskydd som till exempel utrymningutbildning samt släckutrustning.

Vi är idag ensamma i Sverige om att kunna garantera samma höga kvalité på brandskyddsprodukter, service/underhåll av brandskydd, systematiskt brandskyddsarbetet och utbildningar i bland annat brand och HLR med egen fast anställd personal. Vi är ca 50 anställda över hela landet vilket gör att vi når in i alla kommuner med positivt brandskydd! Vi hjälper våra kunder att brandsäkra sitt hem och företag. Huvudkontor finns i Skarpnäck (Stockholm) tillsammans med lager och fyllningsstation.

Med början 1946 är vi exklusiv återförsäljare av Nu-Swift, sannolikt världens pålitligaste brandsläckare.

Har vi gjort dig nyfiken?

Det hoppas vi och ser fram emot att höra av dig.

Maila CV och kort personligt brev till kjell.carlsson@haldotesch.se

Märk din ansökan med ”Säljare”.

Har du frågor eller funderingar om rollen så kontakta gärna din blivande chef Kjell Carlsson, på tel. 070-364 79 91 eller kjell.carlsson@haldotesch.se.

Välkommen med din ansökan!

bottom of page