top of page
ansulex släcksystem.PNG

Kontroll och underhåll Släcksystem kök

Vi utför kontroll och underhåll av släcksystemet Ansul R-102 med Ansulex från Tyco. Marknadens effektivaste skydd mot brand i köksutrustning.

Tjänstens omfattning

Egenanställd certifierad personal

Underhåll samt service av din brandskyddsutrustning säkerställer att din brandskyddsåtgärd fungerar på ett korrekt sätt vid en eventuell brand. Underhåll och kontroll av ditt brandskydd innebär både tekniska samt administrativa åtgärder. Det säkerställer också att ditt brandskydd kommer att utföra funktionen den är avsedd för under hela dess livslängd.

Protegi AB som är en del av Hald & Tesch Brand ab säljer och installerar släcksystemet Ansul R-102 med Ansulex från Tyco. Marknadens effektivaste skydd mot brand i köksutrustning.

be228c_024934742366434f85dd7ac21433b566~mv2.webp

Jag vill veta mer om

Tjänsten Kontroll och underhåll Släcksystem kök

Tack för ditt meddelande!

Arbetsområden är:

Läs mer nedan och kontakta oss vid frågor

Vi utför underhåll och service på av alla typer av brandskydd så som fast installerade släcksystem för kök som Ansulex R-102 med Ansulex. Hald & Tesch Brand ab utför även service på automatiska gassläcksystem för datahallar, ställverk, kabelkällare och likande slutna utrymmen. Vi är också utbildade för att utföra service men också installation av gassläcksystem med Novec 1230 och inertgas.

ansulex släcksystem.PNG

Läs mer om våra övriga tjänster samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page