top of page

Handbrandsläckare Nu-Swift Pulver

Nu-Swiftsläckaren har 20 års hållbarhetsgaranti och är undantagen verkstadsgenomgång vid 10 års ålder.

Handbrandsläckare Nu-Swift Pulver

20 års hållbarhetsgaranti

Pulver är det släckmedel som har högst släckeffekt vilket också är det material som är lättast att använda och optimalt för en ovan användare. Det är även det mest mångsidiga släckmedlet och det som är mest kostnadseffektivt. Pulver är också det enda släckmedel som är klassat för samtliga brandtyper.

Handbrandsläckare Nu-Swift Pulver har 20 års hållbarhetsgaranti samt är undantagen verkstadsgenomgång vid 10 års ålder. Vi lämnar 20 års garanti mot material- och fabrikationsfel på Nu-Swift extreme-släckarna, denna garanti gäller läckage, exempelvis i de fall då släckaren tappar trycket utan att utlösningsmembranet punkteras. Vid påvisade material- eller fabrikationsfel inom ovan angiven tid blir brandsläckaren kostnadsfritt utbytt eller reparerad, den 20 åriga garantin är därför ett bevis på Nu-Swiftsläckarnas unika funktionssäkerhet.

Produktinformation och modellbeteckning

H&T_eco1.jpg

Läs mer om

Handbrandsläckare Nu-Swift Pulver

Tillbehör

I vårt sortiment hittar ni också diverse tillbehör såsom fordonshållare, skåp och golvstativ etc. Du kan även kontakta oss för att få veta mer kring vilka andra tillbehör vi också tillhandahåller.

Service samt underhåll av brandsläckare

Vi är rikstäckande och utför service samt underhåll enligt svensk standard. Allt arbete genomförs med egen anställd personal som alla även är certifierade av SVEBRA (Svenska Brandsäkerhetsföretag),

 

Du kan läsa mer här >>

Jag vill veta mer om

Handbrandsläckare Nu-Swift Pulver

Besöksadress:

Flygfältsgatan 15,

128 30 Skarpnäck

Postadress:

Box 2030

128 21 Skarpnäck

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack för ditt meddelande!

Läs mer om våra övriga produkter samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page