top of page

Släcksystem för restaurangkök
R -102 med ANSULEX

Vi säljer och installerar släcksystemet Ansul R-102 med Ansulex från Tyco. Marknadens effektivaste skydd mot brand i köksutrustning.

Installation och underhåll

Vi har egen projekterings-, underhåll- samt installationspersonal

Underhåll samt service av din brandskyddsutrustning säkerställer att din brandskyddsåtgärd fungerar på ett korrekt sätt vid en eventuell brand. Underhåll och service av ditt brandskydd innebär både tekniska samt administrativa åtgärder. Det säkerställer också att ditt brandskydd kommer att utföra funktionen den är avsedd för under hela dess livslängd.

Protegi AB som är en del av Hald & Tesch Brand ab säljer och installerar släcksystemet Ansul R-102 med Ansulex från Tyco. Marknadens effektivaste skydd mot brand i köksutrustning.

iStock-951132442.jpg
ansulex släcksystem.PNG

Arbetsområden är:

Läs mer nedan och kontakta oss vid frågor

Vi utför underhåll och service på av alla typer av brandskydd så som fast installerade släcksystem för kök som Ansulex R-102 med Ansulex. Hald & Tesch Brand ab utför även service på automatiska gassläcksystem för datahallar, ställverk, kabelkällare och likande slutna utrymmen. Vi är också utbildade för att utföra service men också installation av gassläcksystem med Novec 1230 och inertgas.

Jag vill veta mer om

Släcksystem för restaurangkök R -102 med ANSULEX

Besöksadress:

Flygfältsgatan 15,

128 30 Skarpnäck

Postadress:

Box 2030

128 21 Skarpnäck

  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube

Tack för ditt meddelande!

Läs mer om våra övriga produkter samt följ oss på LinkedIn för nyheter och övrig information.

bottom of page